∞ Infinite ∞
Annyonghasayo! Welcome To My Blog! | Dashboard | +Follow
| sambungan terluka siotttt |
August 28, 2011 | 1:57 AM | 0 Blackjack
so I was awake by a very rase hati yang xsedapp amat . the post before, yang aku amatt marah tuh , [ sape2 yang sempat baca tuh , sempat lah ] akuh terpaksa DELETE bcause, ramek sgt yang terasa . pakat dup tnya jahss. ak pun xsenang . so sng2 ak pun dlete la terrr. senang kira . ak sndiri pun xsmpat nx kopi . buat ape nx kopi bnda yang elok sgt nx dbuat kenangan . so , bagi yang terasa tuh , maaflah terrr,. xdop mksd pun. huhu . sampai ade yang benci aku eah ? huhu . bialah yang tuh ak mlas nx care sgt , oke for ya all punya information , post tuh xde kna mgna yang sekula skali ngan ak skang neh . okeyy . CHILL EVERYBODY,BUKAN NAMANYA HIDUP WITHOUT PROBLEMS . kan3. huhu . ak nx explain gimana agy ? dah phm? huhu . jgn la cpt2 terasa gtu adoiiii . xkesahla, yang pasti ak xtuju buat korangg . and korangg , ak xsebut nm korang tauuuuu .. korang kna la phm2 sndiri korang tuh sape .. okeyy ? jelas ke tak neh ? ak xpndai memujuk org nehhhh.. huuuu . sumpah gila ak terkejut siot p gap, xnx pnjg2 cerita , sng2 , ak ignore lah dulu , small matter . xlah big sgt , huhu . so I think I shoul make this into a privacy blogg coz, kna ceroboh aje gayanya . ngee :D so my electronic diary dah xde mknanya kalo org bleh baca . xbess aa. huhu . salah phm tuh gak , biaselah tuh . okey,

SELAMAT HARI RAYA . tido yawww :)

Older PostNewer Post
Hello :)


Infinite ∞ Inspirit .


Tagboard


You Cbox code

Navigation

About Links Kpopers Entries

Credit