∞ Infinite ∞
Annyonghasayo! Welcome To My Blog! | Dashboard | +Follow
-New Post-
August 10, 2011 | 9:59 PM | 0 Blackjack
"actually ak mlas sgt nx tkan tab new post tp tgn ak neh gtal jgak nx jgak tkan n update blog pdhl aku dah berazam nx tgglkan blogg buat smentara waktu "
-maya-  

  

"ptg karang ak balik ak nx update blogg akuh!"
-nurlin-



" Malas dah aku nx update blogg, kdg2, ak nx update tp ak xtau nx tulis ape.. tp kalo xupdate blogg rase mcm lain jerr. dah la ak gna kelantan pekat dalam blogg aku,tp ape salahnya ? I'm proud to be rakyat Kelantan! "

-blogg's owner-

                                        

----------------------------------------------------------------------------------

Dear everybody, Assalamualaikum .

Today many things happened . Sad . Tragic . Hopelesss. Good news . Angry . Hatred . and blablabla. add as ue wish XD

bloggers ;
ary neh, my kawan y pergi Umrah Ziarah dah selamat pulang ke Malaysia and dia dtg ke sek kemaren . Welcome back Wan :) Thanks for the gifts, Thanks for your pray, Thanks for everything.  and this necklace from ue ; love it so much, tengs so much, May Allah bless. 
:

precious, speechless, thats all I can say . 
<3 pictures credit to nurlin :)

and also, ary neh , PMRians dapat baju PERTIGA . speechless lagi ? haha XD .

and again , problems : =='
my problem is always my result . My result will always be a problem to me . HAHA . 
kalo tggi sgt pom bmbg , tkot down next timwe. 
kalo rndah pon lagi la feel down,
bimbang ms depan jgk . 
So dear Future, be kind . HAHA xD .

everybody, I dont know what to talk about. wahaha .  :P

----------------------------------------------------------------------

to somebody-everybody knows who she is- :P

please respect others. Oh I forgot, kau kan mem besar . Scolding others is your job, ue have the right eah? rase macam tuh eah ? uihh, bughuk benar perangainya . Respect others before asking them to respect you. naseb baik ak xemo tadi kalo x ak dah sembur kau habes2. tadi ak mimpi ak sembur kau. waaah, macam bess jer. HAHA . dulu, muka KAU tuh, ade la jgak serinya kan, baik la kononnya. skrg, dah nmpak belang dah. ish3.. harimau dah tnjuk belang beb . takowt tak? haha . NO WAY ! xtakot pon. who do you think you are? since u're mem besar, semua org kena respect KAU ?! MNTAX AMPUN BEBANYAK LA WEYY ! bleh blah dengan Mem besar kau tuh, dgn y innocent brani la kau nx buat hangin, kalo kau nx lawan angin , lawan dengan aku aa wey .tp bek xpyh,, ak dah warned dah neee takok kau terterbang ke utara kannn... so better watch out before aku explode. wahaha .
ape kau igt ak gembira ke mengata kau gni ? ckp2 blakang gni, tp igt mem, kalo mu tak buat kami sakett hati, kami xkn mengata. Manusia, xlepas drpd melakukan kslapn.. tp y ak heran , perangai kau tuh semakin hari semakin membiak. and kamilah preynya. kelas tuh plak kau jadikan habitat kau eah? cantik punya ekosistem . 
gnilah, since bulan RAMADHAN kan, ak xnx lah cari gadoh kan.. hormat aa kan.. and yang aku pelik sbnarnya, yang kau tengking bdak2 tu knp ? mai tengking aku aaa, baru sama padan beb, coward ! MAJOR LOSER ! boleh blahh la, . berani dengan yang lemah , macam semut dpn aku, pdhl blakang ak like a gorilla . uihhh. terok... ak bknnya nx tnjuk brani kan, tp kau xpikir ker, ape kelas kau marah golongan tuh? rase besar sgt lah eah ? mai lawan suara ngan aku aa weyy ! xpdn kau lawan dengan mereka. MENYAMPAH betol buat dosa keringg jer . uiyh.. sabosabosabo. 

and this somebody , I pity ue, please change , ur hipocritism, I hate that , pleaseee .. slowly, we'll accept. May Allah bless tengkingan kau tadi oke. 



this is my blogg, even kalo dia baca neh dia sakit hati ngan aku, I'll bear the consequences . oke, nevamind, I dunt care kalo korang semua kata ak kononnya tough sgt la kan . HAHA . xpe2 , mulut masing2 kannn .

wat else ? wat else ? wat else? HAHA .
----------------------------------------------------------------

When a girl gives up, it's not because she doesn't love you, but because she's tired of getting hurt & feels like you'll never care.

You can pretend who you want to be, but your heart can't pretend on who it truly loves.

In the end we only regret the chances we didn't take, the relationships we were afraid to have & the decisions we waited too long to make.

-----------------------------------------------------------------

people, I know nobody's perfect, aku pun macam tuh, at least , ape slhnya kta cuba menjadi yang terbaik yang kita boleh jadi. xslhkan .

oke much love, te ' amour <3


Older PostNewer Post
Hello :)


Infinite ∞ Inspirit .


Tagboard


You Cbox code

Navigation

About Links Kpopers Entries

Credit